HDE: XMAS Edition

De derde en tevens laatste editie van dit jaar, in de club van de Krachtcentrale, aan de Havenstraat 76, te Huizen. Schitter op de dansvloer in je mooiste outfit of ‘Elf Yourself’ in je meest foute kersttrui.

DJane Féline neemt je weer mee op reis in een muzikaal avontuur, van fijne beats, herkenbare deunen en haar bekende Funky Shizzle.

Ticketdeal
Om het kerstgevoel te behouden krijgen de eerste snelle beslissers korting op hun kaartje(s)!!!! Vul bij je ticketorder de code: KCKERST in en ontvang 10-50% korting per ticket! Deze actie is geldig tot en met 10 december. Hierna kost een ticket 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Wat we verder gaan doen….wordt vervolgd!
Zorg dat je een ticket in tha pocket hebt!

Leeftijd: 21+
Dresscode: Casual Groomed – Gliiter yourself
Zaal open: 21.30 uur

Facebook Comments